Ellen is een ontwapende, oprechte, integere en vooral een (h)eerlijke coach.  Ze straalt enthousiasme en gedrevenheid uit en in haar expressie zie je een grote betrokkenheid. Ze heeft een zeer fijne complimenterende en waarderende communicatiestijl.

Met heel haar hart en ziel zoekt ze mee naar datgene wat je zoekt en zonder veel moeite zet ze je in beweging. Dit geeft aan hoe ‘gewoon’ ze is.

(Johnny)

 

Ik ervaar Ellen als een coach die heel 'puur' is. Ze zet mijn beleving op een respectvolle en zorgzame manier centraal en haalt mijn beste zelf naar boven. Daarnaast is ze rechttoe, rechtaan vanuit haar diepste ziel. Wie op zoek is naar een heel authentieke coach, is bij Ellen aan het juiste adres.

(Isabel)

Ellen en ik waren ooit collega's in een kleine organisatie, en de 'klik' was er onmiddellijk. Ellen heeft een grote kracht om heel authentiek, vanuit wie ze is, verbinding te leggen. Met heel weinig woorden voel ik dat ze snel op dezelfde golflengte mee-denkt en mee-voelt. En dit heb ik al veel jaren mogen ervaren. We staan nog steeds in verbinding, weten we mekaar te vinden voor alles waar we soms mee worstelen, mekaar te steunen, maar ook om onze geluksmomenten met mekaar te delen. Ik bewonder Ellen haar engagement, ze komt op voor wie het moeilijk heeft en soms kwetsbaar is, vanuit een groot rechtvaardigheidsgevoel en maatschappelijk engagement. Op een heel tastbare manier kan ze mensen warm maken om op tafel te leggen waar het écht over gaat, kan ze uitdagen en confronteren, op een veilige manier, zonder te 'oordelen' of te 'veroordelen'. Deze unieke talenten maken van Ellen een unieke coach!

(Katrien)

 

Ellen heeft het talent om zeer aandachtig te luisteren en gericht te vragen waardoor je jouw problemen zeer concreet en duidelijk kan benoemen.

Van hier uit zoekt en oefent ze samen met jou naar verschillende tools zodat de aanwezige negativiteit wordt omgezet in positieve daadkracht.

Je krijgt handvaten aangereikt om het benoemde probleem een plaats te geven zodat je sterker en beter bewapend verder aan de slag kan.

(Philip)

 

Ik heb Ellen leren kennen als een dynamische en integere coach. 

Ellen zet vanuit een gedreven authenticiteit mensen in beweging. Ze weet mens en organisatie vanuit een ongelooflijk enthousiasme en gevoel voor rechtvaardigheid te triggeren en uit te dagen om in verandering te komen. Weerstand kan ze ombuigen tot zin in actie.

(Els)